antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Başkaca gri beyaz ocak dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin popüler akıntıı olan İskandinav konsept dekorasyonu hayata geçirmeye bir etap daha yaklaşabilirsiniz.

Grafik Dizayn: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir bediiyat esenlar ve öbür renklerle görklü bir balans oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok sık tercih edilmektedir.

Gri tonları, konut dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler ortada görev tuzakıyor. Sizin kucakin evinizin oturma odası, yatak odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye mutabık renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı bol etmek ve müziçlıktan uzaklaşmak derunin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, ömür alanlarınızda benzersiz ve kararlı bir güzel duyu yaratır.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Antrasitin kolaylıkla intibak esenlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal yardım mekana cıvıl cıvıllık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her mevki arasında yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak sinein yeterince kurumalıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha hafif aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden münhal duvar rengi boyasıdır. Sair mobilya ve eşyaların rengi ile kolay mutabakat sağlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr antrasit gri dekorasyon bir yan gösterilmesi matlup her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde ev bark dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Mekanda henüz keyif, samimi ve enerjik bir antrasit gri boya kucak mı arıyorsunuz. O saat grinin hamam tonlarına namuslu deprem geçirmek namuslu bir yeğleme olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen sprey boya en popüler gri tonlarından.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında gözgü çok fazla kocaman boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına göre fallmalıdır.

Report this wiki page